Loading...
Rotirajući postoviVijesti

Svim metalcima hrvatske, ma gdje radili čestitamo 119. godinu organizirane borbe za unapređenje svojih prava i zaštitu interesa.

Poštovane kolegice i kolege metalci,

Treća-530Podsjećajući se na prve dane ovog Sindikata ne treba se zanositi iluzijama da će se sva radnička prava iz rada i po osnovi rada moći ostvariti samo pregovorima prvih među jednakima (predsjednikom i njegovim najužim timom). Možda će opet trebati preslikati dio ove povijesti i u 21. stoljeće, a radi opstanka postojećih prava ili ostvarenja novih. Stoga se valja uvijek koristiti bogatim iskustvom naših članova radnika metalaca i poviješću u slučaju da to zatreba.

Predsjednik SMH-IS Vedran Dragičević sa suradnicima.

 

PrvaMladi

OSTALE NOVOSTI

3 comments
 1. Željko - Varaždinec

  Pridružujem se čestitkama,ali ima jedan veliki problem"Razvodnjavanje Sindikata-još malo pa će u Hrvatskoj svaka ulica imati svoj Sindikat. U Hrvatskoj moraju biti samo dva Sindikata.
  1. Sindikat Industrijskih radnika(privatni sektor+uslužne djelatnosti)Ti radnici žive od svog rada.
  2. Sindikat javnih i državnih namještenika(znamo od kud se financiraju-zaposlenici)
  Sindikalna scena je kao lanac"što ga vše ima sve je slabiji.
  Željko

 2. Brodograditelj Maj

  Pridružujem se čestitkama, ali ukoliko se kao sindikat ne trgnemo u brodogradnji izgubiti ćemo veliki dio radnih mjesta. Prvi nerješenog statusa je 3.maj. Trećemajci probudite se, posla je sve manje!!!

 3. Damir

  Svim metalkam i metalcima sretana 119. Ugledajmo se u naše prethodnike, oni su mijenjali tadašnje zakone da bi nama i danas bolje bilo.

Comments are closed.