Loading...
Regija - Panonska HrvatskaVijesti

U Slavonskom Brodu je jučer 30.09.2014. godine održan sastanak Uprave i predstavnika SMH-IS

SAMSUNG CAMERA PICTURESSamo i isključivo radnici ne mogu platiti cijenu restrukturiranja Đure Đakovića rekao je na sastanku predsjednik SMH-IS Vedran Dragičević

Jučer je 30.09.2014. godine u Slavonskom Brodu održan sastanak glavnih sindikalnih povjerenika SMH-IS s Upravom Đuro Đaković Holding, a na okolnost najavljenog restrukturiranja i najavljenog viška radnika. U ime Uprave glavne sindikalne povjerenike o restrukturiranju je izvijestio predsjednik Uprave Tomislav Mazal. Glavni sindikalni povjerenici imali su priliku dobiti više informacija vezano i za dokapitalizaciju tvrtke kao i eventualnom spajanju tvrtki u okviru Đuro Đaković Holdinga.

Na sastanku su bili prisutni i član Uprave Marko Bogdanović i Slaven Posavec, direktor financijskog sektora. Osim glavnih sindikalnih povjerenika sindikalnih podružnica u Đuri Đakoviću sastanku su prisustvovali Antun Štivić dopredsjednik ujedno i regionalni povjerenik, predsjednik SMH-IS Vedran Dragičević i Vesna Mlinarić pomoćnica predsjednika. Ispred SSSH sastanku su bili prisutni Ante Malovan teritorijalni povjerenik SSSH i Mato Stanković, pravni savjetnik SSSH.

Dogovoreno je da je sindikalna strana primila informacije, te da zajedno s Upravom treba sudjelovati u svim aktivnostima u postupku restrukturiranja kako ne bi samo radnici bili ti koji će  platili cijenu restrukturiranja i privatizacije.

OSTALE NOVOSTI