Loading...
Regija - Panonska HrvatskaVijesti

Humanitarna akcija Sindikalne podružnice Đ.Đ. Specijalna vozila

Sindikalna podružnica ĐĐ Specijalna vozila organizirala je humanu akciju prikupljanja novca od radnika tvrtke za nastradale u  potresu u Sisačko moslavačkoj županiji..  Iako su radnici i u svojim mjestima već pomagali unesrećenim u potresu što novcem , što kroz kupnju , darivanjem potrepština i robe odazvali su se u velikom broju . Skupljeno je 28.960,00 kuna .

Osjećali smo potrebu da organiziramo ovu akciju jer se i radnicima ĐĐ Specijalna vozila  pomagalo kad su bili u velikim problemima i štrajkovima krajem 2019 god. Tad su se ljudi iz cijele Hrvatske odazvali i pomagali radnicima te im poklanjali paketiće za Božić kako bi i djeca radnika    ĐĐ Specijalna vozila dočekala Božić u radosti kao i druga djeca u Hrvatskoj. To radnici  ĐĐSV ne mogu nikada zaboraviti.

Novac smo darivali dvije obitelji u Petrinji. Obitelji Ivana Milas koja broji osam članova i obitelji Krune Milković od četiri člana. I jedan i drugi su zaposlenici hrvatske vojske stacionirani u Petrinji.

Članovi povjereništva u sastavu Ivan Barić , Tomo Kožul , Stjepan Buntak  i Željko Gavran su dana 10.02.2021. godine obišli te obitelji ,razgledali oštećenja na kućama   te im uručili prikupljen novac.

 Obitelji se od srca zahvaljuju radnicima te im žele svako dobro u životu.

                                                                                                    Glavni  povjerenik

                                                                                                       Željko Gavran

OSTALE NOVOSTI