Loading...
Vijesti

Održan je i treći seminar u nizu za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu u susret šestim izborima za radnička vijeća sukladno odredbama Zakona o radu

U Istarskim toplicama 11.-12.02.2011. održan je seminar za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu o temi „Kako pobijediti na izborima u ožujku 2011. godine“.  Pod teme su bile: Zašto je važno izabrati RV i povjerenike ZNR; Rezultati dosadašnjeg djelovanja RV; Kako provesti izbore za radnička vijeća i povjerenike ZNR temeljem važećih propisa, te Određivanje strategija u sindikalnoj podružnici kako bi SMH-IS dobio izbore kod svakog poslodavca kod kojeg ima organizirano članstvo.

 

Seminar je održan za Primorsko-goransku regiju Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijskog sindikata. Seminaru se odazvalo više od 20 polaznika.
Organizator je bio regionalni povjerenik i dopredsjednik SMH-IS za Primorsko-goransku regiju Branko Kužet.

 Predavači su bili Branko Kužet, Vesna Mlinarić i Davor Šmuljić koji su unaprijed pripremili prezentacije, a koje su bile podijeljene svakom sudioniku seminara.

 

Idući takav seminar biti će održan za radnička vijeća i sindikalne povjerenike ZNR od 17.-18.02.2011. za Sjeverozapadnu regiju u Daruvarskim toplicama.

OSTALE NOVOSTI