Loading...
Vijesti

U Zagrebu je 16. veljače 2011. godine u Hotelu Laguna održan 7. sastanak EMF-ove Jugoistočne regije, a prije održavanja Kongresa EMF-a

Na sastanku su jednoglasno izabrani na razini regije kandidat  za potpredsjednika iz ove regije Vasil Yanachkov predsjednik bugarskog sindikata metalaca Metalicy i  kandidat za regionalnog predstavnika ove regije za mandatno razdoblje Vedran Dragičević iz SMH-IS. Oni će biti izabrani na Kongresu EMF-a koji će se održati u lipnju ove godine.
Članovi regije raspravili su nacrte kongresnih dokumenata (izvještaj o radu za ovo mandatno razdoblje 2007.-2011.,Nacrt programa rada za 2011.-2015.,rezolucije i dr.)  i iste prihvatili.
Prihvaćen je i operativni program rada ove Regije za 2011. godinu. Također su se članovi regije obvezali da će na razini regije izraditi dokument (rezoluciju ili deklaraciju) kojom će skrenuti pozornost na ne izlazak iz krize i na posljedice po radnike u državama čiji su predstavnici sindikati članovi ove Jugoistočne regije. Dokument će biti izrađen i usuglašen među članicama do kraja veljače kako bi se slijedili svi rokovi propisani hodogramom do održavanja EMF-ovog Kongresa.

 

 

 
 

OSTALE NOVOSTI