Loading...
Regija – Središnja HrvatskaVijesti

U Daruvarskim toplicama održan je četvrti seminar u nizu za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu u susret šestim izborima za radnička vijeća sukladno odredbama Zakona o radu i novom Pravilniku o izborima za radnička vijeća

U Daruvarskim toplicama uz potporu zaklade FES 17. i 18.02.2011. održan je četvrti seminar za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu za tridesetak polaznika. Tema seminara je bila „Kako pobijediti na izborima u ožujku 2011. godine“. Pod teme su: Zašto je važno izabrati RV i povjerenike ZNR; Rezultati dosadašnjeg djelovanja RV; Kako provesti izbore za radnička vijeća i povjerenike ZNR temeljem važećih propisa, te određivanje strategija u sindikalnoj podružnici kako bi SMH-IS dobio izbore kod svakog poslodavca kod kojeg ima organizirano članstvo.
Organizator je bio regionalni povjerenik SMH-IS za regiju Sjeverozapadna Hrvatska Branko Knez.
Predsjednik Vedran Dragičević je pozdravio skup i govorio o značaju i važnosti izbora za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu. Predavači su bili Vesna Mlinarić i Davor Šmuljić koji su unaprijed pripremili prezentacije, a koje su bile podijeljene svakom sudioniku seminara.
Svako  radničko vijeće dobilo je na kraju seminara izbornu mapu za provođenje cjelokupnog postupka.

Idući takav seminar biti će održan za radnička vijeća i sindikalne povjerenike za zaštitu na radu Istarske regiju a biti će održan 21. i 22. veljače u prostorijama SSSH Pula.

 
 

OSTALE NOVOSTI